Una nova edició del “Sant Boi Negre”

Aquest març, del 23 al 26 del mes, també tornen les Jornades de Novel·la Negra i espionatge “Sant Boi Negre”, a diferents espais de la ciutat. Durant aquests tres dies es muntaran taules rodones, debats i tertúlies on hi haurà més de trenta escriptors d’aquest gènere. Es parlarà de novel·la, de cinema i, fins i tot, hi haurà un combat literari.

Ben aviat finalitzarà el primer concurs de “Relats breus Sant Boi Negre”, la prèvia a l’inici de les jornades de Sant Boi Negre plenes d’activitats sobre aquest gènere literari. Es podrà gaudir de molts convidats experts en el tema, Mari Carmen Sinti, Paco Gómez Escribano, amb converses relacionades com La violència en el gènere o 70 anys amb James Bond.

Hi haurà novel.la de proximitat, clubs de lectura, curtmetratges i tot un combat pugilístic entre dos autors de novel·la negra i criminal, Rafael Guerrero i Rafael Melero un debat dinàmic sobre allò que no pot faltar en el gènere, amb discrepàncies i acords, a més d’una teatralització d’un homicidi on els actors mostraran com es realitza la investigació i on els espectadors ajudaran a resoldre el crim. Aquesta proposta està comissariada per Vicente Corachán i Charo Gonzalez.

Totes les activitats són obertes per a tothom, amb reserva d’entrades a Entrapolis.com
Espais: Casal Cooperativa-Molí Nou, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i el Museu Can Barraquer.
Més informació a http://www.santboinegre.es

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s