‘Sant Boi Balla’ i ‘Maths Dance’ duen dansa a la ciutat!En els propers dies hi haurà a ciutat dos espectacles de dansa que caldrà tenir en compte:

Per una banda ‘Maths Dance’ al CCCA Centre d’Art on el 13 abril es crearà un diàleg creatiu en format de jam session entre els alumnes de la Facultat de Belles Arts de Pintura de la UB, el Conservatori Superior de Dansa Nacho Duato de València i Escuela de Danza de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla de Mèxic, un experiment inrterdisciplinar amb l’exposició MAT3S  de fons i una peça musical produïda pel professorat de l’Escola municipal de Música Blai i Net.
 
D’altra banda, la proposta comunitària de la Jove Cia de Dansa de Sant Boi per a Festa Major dins el ‘Sant Boi Balla’, el 20 de maig, una coreografia grupal conduïda per Roberth Aramburo titulada “Viure” que es presentarà el 20 de maig i que realitzarà assajos a tothom qui vulgui participar. Tothom interessat us podeu inscriure en aquest enllaç.

Ambdues us oferiran una ocasió irrepetible per a conèixer la dansa des de l’aprenentatge i des de l’exhibició des d’una mirada contemporània… Bentornada, dansa!
 
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s