Biblioteques: sobre abelles i òpera

Per aquests propers dies, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer proposa dues interessants activitats, per diverses i per originals, per a tothom i que aportarà aprenentatge i sensibilitat en temàtiques per alguns desconegudes i per a altres, aprofundides.

Curs apicultura urbana.
Un curs d’iniciació a l’apicultura urbana. Com sabeu la Biblioteca ha estat treballant colze amb colze amb diferents propostes europees que destaquen per proposar des dels espais de biblioteca accions comunitàries, d’aprenentatge i de benestar ambiental i social. La Jordi i Rubió es va presentar amb el projecte Apiteca, i aquesta és una de les seves activitats.

Dissabtes de maig i juny
(13 i 27 de maig/ 3 i 17 de juny) De 10 a 14 h.
Places limitades. Cal fer inscripció. Gratuït.
A càrrec de Mel·lis Serveis Apícoles.
Curs de 16 hores.

 

+ Que una òpera . Dido & Eneas: tot el que cal saber.
Amb l’Albert Galceran.
Dins la proposta + Que una òpera, un projecte singular de la Biblioteca Jordi Rubió, el periodista i divulgador musical Albert Galceran, ens explicarà tot el que ens cal saber per gaudir de l’òpera “Dido & Eneas” d’Henry Purcell. És periodista i conductor del programa de Catmúsica “Els homes clàssics”, expert en òpera, i qui tancarà aquest cicle.

Després, si teniu interès en anar al Liceu a veure l’òpera, disposeu fins el 18 de maig per a fer reserva i pagament d’entrades. Hi ha un preu de 80 e. amb un descompte aplicat del 40% de part del Liceu i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

31 maig
18:30 h a la Biblioteca Jordi Rubió Balaguer
Xerrada gratuïta

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s