Un Carnaval d’amor amb el Love Carnaboi’15

Carnaboi_imatge petitaweb
Serà un febrer fred però això no ens treurà les ganes de riure, de ballar i de fer festa, el Carnaval és a tocar i amb això… arriba la Rúa Carnaboi!!

El proper dissabte 14 de febrer coincidint amb el dia de Sant Valentí, el Carnaboi’15 es bateja com Love Carnaboi’15, un esdeveniment que comptarà amb més de mil participants distribuïts en més de trenta comparses dedicades al món del circ, superherois, àngels i dimonis, bombers, emoticons, policies i lladres, víkings, xarlestons, gàngsters etc. La rua anirà encapçalada per una carrossa dedicada a l’amor seguida per un munt de comparses, moltes de les quals acompanyades de colles de percussió, txarangues i molt de soroll.

El Carnaboi és una activitat plural i participativa, oberta a tothom, des de famílies o colles d’amics fins a col·lectius organitzats i entitats. Per participar-hi, n’hi ha prou amb una simple inscripció aquí  (encara ets a temps!).

Carnaboi_gent
Les entitats i grups participants fins ara són:

Sant Boi Ball, Tots Som Santboians, Estudio Baobabs, Las Supergirls, Afa Vedruna Sant Boi, Heroes y Villanos, Los Vikingos de Odín, Ampa Salesians Sant Boi, White House Davidson, Grup de Pares i Mares del Ceip Parellada, El Arca de Lulú, Escola de Ball Juani Soto, Diables de Casablanca, Minions, Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics, Esplai Greska, Amicitia, Fútbol Club Casablanca, Academia de Baile Luisa Fernanda, Casa de Sevilla, Percussió Can Paulet, Familia Jiménez, Mochos Forever, Borinots i Emociones, Peluquería Priveé, Pitufilandia, Ladrones de corazones, The Cracksman, Frikifamilia, Alice in the Wonderland, Mochos Forever, Esplai Greska, Emociones, Los cantajuego, Bumbamboi i Amicitia .

Més de 1.000 persones hi participen amb els seus balls, comparses, coreografies, txarangues amb més de 10 instruments de vent com la de Can Paulet, diables i focs fins arribar al final del recorregut on les comparses participants desfilaran pel sambòdrom i la cremada del Rei Carnestoltes…

El Carnaboi 2015 partirà de plaça Catalunya a les 18 h i arribarà a la plaça Teresa Valls i Diví, on tindrà lloc la tradicional desfilada de les comparses participants (el sambòdrom!), la lectura del pregó i la cremada del Rei Carnestoltes. Tot seguit, final de festa amb música i ball.

cARNABOI_recorregut15
Recorregut de la Rúa Love Carnaboi’15:

17.30h. Concentració de t@ts els participants
18h. Sortida de la Rúa
Recorregut:
Plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Riera Basté, Plaça dels Salesians, Eusebi Güell, Joaquim Auger, Plaça Generalitat de Catalunya i Plaça Teresa Valls i Diví.
(finalització prevista cap a les 22h.)

Carnaboi_infantilcartell
I no, no, no tot acaba aquí! El mateix dissabte al matí a Pl. Catalunya a les 11h. l’associació de l’eix comercial ‘El carrer’ organitza el 14è Concurs de disfresses infantil 2015 i diumenge, també al matí però a les 12h. al Parc de la Muntanyeta, l’Ajuntament organitza un Carnaval Infantil amb l’espectacle ‘Tutti Frutti’ amb ball i animació de la Cia. Toc de Retruc, un espai on els infants de la ciutat podran venir a passejar disfressats i gaudir d’una estona d’espectacle com si fossin personetes grans!

Deixa un comentari