Cicle de Música a la Fresca a la Torre Benviure

El Cano2950

Aquest dissabte comença a la Torre de Benviure el ‘Cicle de Música a la Fresca’ que cada any munta la Unión Extremeña en aquest espai medieval emblemàtic. La proposta d’enguany s’emmarca en tots els dissabtes al vespre d’aquest mes amb concerts musicals de tot tipus d’estil: des del jazz a la fusió o el flamenc.

Inauguren aquesta nit amb el grup santboià Extremband que presenten versions relacionades amb el món del jazz clàssic. La següent nit està dedicada al flamenc amb una Nit de flamenc i José Moreno El Cano, Juan Murube i Juan M. Moreno un solista, El Cano, amb influences als seus compassos de Mairena, Caracol o Camarón acompanyat d’una altra veu i una guitarra. L’altra nit la proposta torna al jazz amb Jazzenko una banda cent per cent jazz fusió, una proposta musical basada en diferents estils que pren de base el jazz i tocs de rock simfònic i música clàssica fusionada amb flamenc.

L’última nit del juliol, Abdou Aziz Diop i Javier Vaquero, kora, veu i guitarra acústica mesclaran estils i sortirà de tot plegat una melodia afromediterrània. Les entrades seran 4 euros i hi ha inclosa una copa de cava.

4 de juliol, 22h. Extremband Jazz
11 de juliol, 22h. Nit de Flamenc: J. Moreno El Cano, J. Murube i Juan M. Moreno.
18 de juliol, 22h. Jazzenko
25 de juliol, 22h.
Abdou Aziz Diop i Javier Vaquero

Deixa un comentari