Els petits, els protagonistes dels espectacles familiars!

 

Teatre Borràs 12-11-2016
‘Opera for Kids’, imatge de J. Aznar.

Sabem d’entrada que els petits de la casa són els protagonistes de les nostres vides, natural, així com la saba de futures generacions, uns tresors que hem de cuidar i ajudar a crèixer, i aquí és on la Cultura pot ajudar a aquestes personetes a ser més creatius, a aprendre de les mirades artístiques, i ajudar-los a expressar-se des d’altres llenguatges, en definitiva, a que disposin de més eines per a desenvolupar-se a la nostra societat i potser fer d’ella un món millor.

La cultura, i les arts escèniques en aquest cas, són un terreny molt fèrtil que els pot ajudar en aquestes comeses, desenvolupant nous hàbits culturals des de ben petits, d’aquí la importància de dedicar-los programacions especials, de qualitat, entretingudes i força variades. I la que us proposem disposa de tot això i de moltes coses més, i us en fem cinc cèntims:

  • Són 12 espectacles que toquen moltes disciplines: clàssics, titelles, màgia, música, circ, animació… Us esperen una gran òpera ÒPERA FOR KIDS, un dels grans èxits d’aquesta temporada a Barcelona, circ amb el gran KAROLI, cançoner tradicional amb Barreja Barbuda (amb la cantant Helena Casas) o un espectacle amb la més gran autora de cançons infantils DAMARIS GELABERT!
  • Una interessant novetat, per primer cop es programen 2 espectacles dedicats als nadons (PINTAMÚSICA i MARIETA MARIETA), una manera precoç d’introduir els més petits en el món de la faràndula i també un exercici d’estimulació creativa força interessant!
  • Un gran GRAN espectacle de teatre i pallassos RHUMÏA, gran premi al millor espectacle de circ dels Premis Zirkòlika’16, un especial, divertit i genial homenatge al reconegut pallasso Monti i una segona part després del gran èxit anterior Rhum. Qualitat teatral i cirquense de primera!
  • Entrades úniques a 4 euros per a petits i grans acompanyants (menys en els espectacles que es realitzin al teatre de Can Massallera, de producció més complexa).

Els espectacles es realitzaran a diferents equipaments de la ciutat i a diferents districtes (teatre Can Massallera, Casal Barri Camps Blancs, Casal Barri Ciutat Cooperativa, Casal de Barri Marianao, Cal Ninyo i Casal de Barri Casablanca).

Ara, tant sols cal que us animeu a assistir… i si no teniu petits a casa, sempre hi haurà els vostres nebots, cosinets o fills d’amics que els farà gràcia que us recordeu d’ells duent-los al teatre! 😉

AQUÍ Programa Espectacles Familiars gener/maig’17
AQUÍ Programa Arts Escèniques i música gener/juliol’17

Venda d’entrades a Ticketea i a taquilla 1.30h. abans inici de l’espectacle.

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari