3a. edició Festival ‘Sant Boi Negre’ (21-24 març’24)

Arriba la tercera edició del Sant Boi Negre, el festival de novel·la negra i espionatge de la ciutat aquest mes de març (21 – 24 de març) i ja està llest per al seu inici.

(cartell autor Jaume Farrés)

Seran quatre dies plens d’activitats relacionades amb el gènere on han estat convidats una trentena d’especialistes relacionats amb aquest gènere literari i el ‘sector’ que l’inspira, destacant figures com l’escriptor Lorenzo Silva, premi Planeta 2012 amb la novel·la policíaca ‘La marca del meridiano’ i del seu famós ‘La flaqueza del bolchevique’ i altres especialistes del gènere a la vida real com juristes, detectius, periodistes i sobretot escriptors de novel·la negra com Susana Hernández, Urbano Colmenero o Laura Manzanera. La cloenda serà diumenge 24 amb l’obra teatral “Sense pietat” on els membres d’un jurat format pel públic assistent, hauran d’esbrinar si el protagonista és culpable o és innocent, una peça inspirada en “Dotze homes sense pietat”.

Hi haurà diferents activitats relacionades amb el gènere, com el premi II Concurs de relat breu Sant Boi Negre als autors guanyadors des del jurat de l’Associació Lletraferits de Sant Boi i de l’organització, que el dijous previ serà presentat a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Es gaudira de diferents taules literàries, com la de “Noves editorials, nous autors”, específiques com “L’agent 007 a la literatura” amb l’associació Club Arxiu007 o “Com veiem els delictes des del sofà?”, presentacions literàries i la destacada “25 años de Chamorro y Bevilacqua” amb l’autor.

No us perdeu la programació que podeu consultar AQUÍ

>/h4>

Deixa un comentari