48 edició del Festival internacional de Música Coral de Barcelona

foto zbor cor

L’onze de juliol, emmarcat dins l’Altaveu Coral, podreu gaudir d’un dels concerts de la 48 edició del Festival internacional de Música Coral de Barcelona, amb l’intervenció del CorZbor-Coro Jacobus Gallus de Trieste, Itàlia.

El cor Jacobus Gallus és un cor guardonat amb diferents premis i tres discs publicats. Va néixer l’any 1991 a Trieste, Itàlia, ciutat frontera, com a grup vocal representant de la minoria nacional eslovena. En 21 anys d’activitat ha portat la cançó popular eslovena i d’autor arreu d’Europa. En els darrers anys el cor ha actuat en diferents ciutats d’Eslovènia, Itàlia (Piamonte, Lombardia, Veneto, Campania i Sicilia), Àustria (Klagenfurt) i Hongria (Santgottard, Budapest). Actua regularment a Friuli Venezia Giulia, Trieste, Udine, Gorizia, Pordenone i províncies.

Des del 2008 està dirigit per Marko Sancin, que també és un reconegut pianista. Marko Sancin va néixer l’any 1974 a Trieste on va acabar els seus estudis de piano al conservatori “Giuseppe Tartini”, i és llicenciat en Història de la Música i Musicologia. Com a pianista ha actuat en nombrosos teatres i concursos i ha guanyat nombrosos premis d’excel·lència. Des de molt jove va començar dirigint cors i ha estudiat direcció amb molts mestres de prestigi.

Organitzen: corals de Sant Boi de Llobregat, Coral Renaixença, FCEC i Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

+ 11 de juliol, 21 h. Cal Ninyo. Preu entrada: 3€ (2€ socis FCEC)

Deixa un comentari