Sobre bombolles i monstres: teatre a Can Massallera.

Comencem un novembre també molt carregat de teatre, una de teatre familiar i l’altra una comèdia per adults. Sobre bombolles i monstres!

butlleti13_teatre

Aquest diumenge arriba ‘Bombolletes de paper’, de la Cia. Múcab Dans una peça familiar per a + 3 anys que ha estat guardonada amb el Premi al Millor Espectacle Familiar de la Feria de Teatro de Castilla-León 2014:

En Roger vol fer bombolles amb la seva trompeta i amb Bumbú, la fada de Bombalia, entrarà al món de les bombolles i l’ajudarà a aprendre’n…

Sota la direcció escènica de David Pintó, la interpretació ballarina d’Irina Martínez i la música en directe de Joan Laporta, aquest és un espectacle de dansa, banda sonora en directe i interacció multimèdia, una proposta visual i plàstica que et transportarà a un espai on tot és possible… paraula de transformista!


I diumenge 15 de novembre, sota la direcció i dramaturgia de Marilia Samper, la produccio de La Villarroel i la interpretació de Vanessa Segura, Marta Aran, Mireia Piferrer, Jordi Andújar i David Vert arribarà ‘Petits monstres’, una comèdia tan enredada que no pararàs de riure.

Tots vivim rodejats de pors, però intentem superar-les o, almenys amagar-les de la vista dels altres. L’Ana, en canvi, ha decidit conviure amb tots els seus temors i paranoies i ensenyar-los sense complexos, acceptant així, públicament, que la seva vida és i serà una veritable merda. A punt de fer els 40 anys, artista conceptual a l’atur i vivint de nou a casa dels seus pares. La seva idíl·lica vida de merda es veurà amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xicot – vegà i practicant de ioga – i tornar a la llar paterna…

Venda d’entrades a Ticketea i a taquilla.

8 NOV. ‘BOMBOLLES DE PAPER’
diumenge 8 de novembre, 12 h
FAMILIAR + 3 anys

15 NOV. ‘PETITS MONSTRES’
diumenge 15 de novembre, 19 h
Comèdia (espectacle en abonament)

Deixa un comentari