Més de 10 bandes musicals santboianes a les ‘Veus contra la violència masclista’

butlleti13_violencia
[AVÍS: Sentim avisar que na Dolo Bertran i la Big Band Cultura F no podran ser al concert per problemes d’agenda].

El 25 de novembre se celebra el ‘Dia Internacional contra la Violència Masclista’, una commemoració que des de fa anys Ajuntament i entitats celebren amb diferents activitats. Es reivindica posar fi a la discriminació de gènere, la violència masclista que produeix milers de denúncies i més de 50 morts l’any a l’Estat i educar en la no invisibilitat d’un fenomen que, malauradament, sols podrà resoldre l’educació, amb el temps, i la conscienciació de totes i tots en el nostre quotidià.

L’educació i la cultura, drets socials fonamentals, són els instruments més potents dels quals disposem per a créixer en valors, respecte, diversitat i esperit crític, i és per això que una activitat cultural com la música ha estat escollida per l’acte d’aquest any: més de 10 bandes musicals de tots els estils presents a la nostra ciutat participaran en un concert on musicaran poemes de diferents poetesses, un remake d’allò més interessant que mostrarà la cara més solidària i conscient dels nostres músics. Les bandes i intèrprets presents seran:

Dolo Bertrán, Coet, Aston, Riu, Yellowstone, Abril, María Martí, David Coronel, Big Band Cultura F, Carmen Doráa, Gregorio Petróleo y La Maldita Música y la Puta Poesía.

El diumenge 29 de novembre a la Plaça Catalunya es llegirà un manifest i algunes entitats ciutadanes organitzen xerrades, projecció de documentals i altres (Més informació al Viure Sant Boi de novembre).

Deixa un comentari