Preus especials a teatre

teatre_programes1-teatre17
Aquesta setmana comença la nova temporada d’Arts Escèniques i Música gener-juliol’17, una nova temporada que com ja vam avançar el passat desembre  es caracteritza per la seva enorme varietat, qualitat artística i diversitat de públics, amb prop de 18 espectacles que ens faran gaudir de valent: hi ha teatre contemporani, clàssic, música, circ, màgia, òpera, èxit i risc a parts iguals, propostes per a petits i grans, comèdies, musicals, poesia, dramaturgia clàssica, textos contemporanis, humor, tragèdia, jazz, màgia i òpera… Varietat, estils i gustos 1.000!

La intenció d’aquesta programació és apropar les arts escèniques a tots els públics, posant un èmfasi especial en els més petits – amb una extensa programació caracteritzada per la seva qualitat i innovació – sense descuidar el públic adult i duent a ciutat el teatre més actual.

Degut a aquesta gran diversitat i per la complexitat d’alguns muntatges, trobareu molts tipus de preus, espectacles que oscil.len dels 4 als 15 euros, i també preus especials i descomptes:

Descomptes per a estudiants, majors de 65 anys, xarxa de biblioteques, VxLl i el nou carnet per a la gent gran de Sant Boi. A més trobareu que per a facilitar l’accés a nous públics, ara els espectacles familiars de 4 euros per a petits i també per a grans acompanyants, els menors de 2 anys gratuïts a tots els espectacles (de la programació a Massallera) si no ocupen seient. I per als molt teatreros, un abonament de 4 espectacles a un 50% de descompte!! (L’Electe, La fortuna de Silvia, Rhumia i la Pipa de la Pau 30e.), ara també de venda online a Ticketea.

La programació municipal d’arts escèniques és una, però hem volgut editar dos programes diferenciats, un d’espectacles familiars i un altre d’adults, dos tipus de programació i públics diferents però no incompatibles, així que us convidem a donar un cop d’ull a tots dos i animar-vos a assistir.

I per a qui encara s’ho està pensant, a finals d’aquesta setmana al facebook de cultura sortejarem 2 abonaments, així que esteu atents! 😉

Veniu al teatre, us assegurem diversió, aprenentatge i plaer!

AQUÍ Programa Arts Escèniques i música gener/juliol’17
AQUÍ Programa Espectacles Familiars gener/maig’17

Venda d’entrades a Ticketea i a taquilla 1.30h. abans inici de l’espectacle.

 

Deixa un comentari