Avançament de la nova Temporada d’arts escèniques…

Teatre Lliure - Espai Lliure 20-07-2016

Només ens anuncien dues coses i és que agradarà a tothom i ens esperen grans espectacles, i estem segurs que així serà!

  • D’entrada hi haurà prop de 18 espectacles, inclosa una extensa programació de teatre familiar!
    Una gran programació, aquest any amb la novetat que s’afegeix una programació de teatre familiar molt complerta, amb una gran òpera ÒPERA FOR KIDS, de gran èxit a la temporada a Barcelona, 2 espectacles dedicats als nadons (Pintamúsica i Marieta Marieta), circ amb el gran KAROLI, Barreja Barbuda amb la cantant Helena Casas o un espectacle amb la més gran autora de cançons infantils DAMARIS GELABERT!
  • Una gran estrena (la segona després de L’Hospitalet) amb L’ELECTE, una comèdia dramàtica sober els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, amb text de Ramon Madaula, direcció de Jordi Casanovas i interpretació del mateix Madaula i Roger Coma!
  • Un gran espectacle de teatre i pallassos RHUMIA, gran premi al millor espectacle de circ dels Premis Zirkòlika’16, un especial, divertit i genial homenatge al reconegut pallasso Monti i una segona part després del gran èxit anterior Rhum. Qualitat teatral i cirquense de primera!
  • Una gran comèdia La Pipa de la Pau amb Amparo Moreno, la vida d’una mare que te por de quedar-se sola en una residència d’ancians, sobre el matriarcat, les pors i els valors de situacions similars en clau d’humor.
  • Una producció pròpia entre Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya, la peça clàssica de Josep Maria de Segarra LA FORTUNA DE SÍLVIA, en clau més contemporània, un gran text que parla de moments històrics de guerra des dels ulls d’una dona que interpreta l’excel.lent Laura Conejero.
  • Dues bones produccions locals com DE CATALUNYA A L’HAVANA, amb l’Orquestra de cambra ‘a4Cordes’ amb peces del barroc, romanticisme i la col.laboració d’una gran soprà, o DIDO & AENEAS de Henry Purcell, una òpera barroca en tres actes executada per la Coral Renaixença.

Això i molt més us espera aquesta Temporada, un semestre de teatre bo, bo i bo… Afanyeu-vos a comprar les entrades, amb preus molt pensats i descomptes per a molts col.lectius, hi seran a la venda des de la propera setmana a TICKETEA!

Ens veiem fent teatre!
Bon nadal i festes!

Hi ha 3 comentaris

Deixa un comentari