FESTA MAJOR’18: UN EXTENS PROGRAMA DE (grans) CONCERTS DE MÚSICA

Un altre element imprescindible de tota Festa Major és la programació musical, i a la nostra, hi haurà grans concerts i petits grans concerts. Aquí us passem un resum cronològic de tots ells, per a tots els gustos i colors!


DIVENDRES 18 MAIG

JOSEFINA LA CANTANTE
20h. Cal Ninyo (gratuit)

Inspirat en el conte Josefina la cantant o el poble dels ratolins, de Kafka, Carmen Doorá dirigeix i protagonitza un espectacle musical singular amb un repertori farcit de clàssics de Nina Simone, Edith Piaff o La Niña de los Peines. Una lúcida reflexió sobre els prejudicis socials.

BALL DE FESTA MAJOR AMB ORQUESTRA SELVATANA
21h. i 22.30h. Pl. Ajuntament
(entremig, Pregó de Festa Major amb el millor cuiner de l’any, Albert Mendiola)

La ja clàssica i centenària Orquestra tornarà amb la seva impactant posada en escena i un ampli repertori renovat que va dels estàndards clàssics, a la sarsuela i la música de cinema.

CARLOS BAUTE
22.00h. c. Baldiri Aléu.

Un dels grans concerts de la FM, el cantant i compositor i una de les grans estrelles de la música llatina: concerts a tota Amèrica del Sud
i Europa, nombrosos premis i discs d’or i platí parlen d’un gran cantant i un directe aclaparador.

EXTREMBAND
22.30h. Pl. Agricultura – L’Envelat de Festa Major.

Són de Sant Boi i porten 10 anys fent versions de bandes mítiques del panorama rop i rock internacional dels anys 70 i 80. El seu directe és impactant.

ROBA ESTESA
24:00h. Pl. Agricultura – L’Envelat de Festa Major.

Sis dones que ho tenen molt clar: festa i reivindicació. Creadores d’un gènere musical propi, el folkcalentó, i amb diversos premis sota el braç, parteixen de les músiques d’arrel per a fer un còctel d’estils d’allò més festius.

SABOR DE GRÀCIA, SABOR A PERET
01:45h.
Pl. Agricultura – L’Envelat de Festa Major.

Han pujat a escenaris de mig món i han col·laborat amb artistes com Gipsy Kings o La Pegatina, són els grans dipositaris de la més genuïna rumba catalana i ja habituals de la nostra ciutat. A ballar!


DISSABTE 19 MAIG

DALTABAIX
11h. P. Presas, Rambla Rafael Casanova, CCCA i altres espais del Nucli Antic.

Una nova edició de la trobada de grups instrumentals i corals integrats per l’alumnat de la Blai Net, altres escoles de música de municipis veïns i diverses agrupacions musicals com Associació Cultural Girona Banda Band, Els Músics de Gràcia, Escola Municipal de Música de Sant Andreu- Mestre Pich Santasusana,  Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat, Escola Municipal de Música Aulos de Cerdanyola, Coral Pedres Blanques,  Agrupament Musical Sant Josep Obrer i la nostra Escola municipal.

MATINÉE BALL DE LA GENT GRAN
12h. Pl. Agricultura – L’Envelat de Festa Major.
Entrada gratuïta. Aforament limitat.

BALLADA SWING AMB SWINGIN’ FOUR
22:30h. Pl. Ajuntament
Juli Aymí al clarinet, saxo alt i veu, tot un clàssic del swing i les ballades de lindyhop; Marc Martín, un dels grans pianistes de l’escena jazz; Artur Regada al contrabaix, amb una dilatada trajectòria formant part de bandes com La Vella Dixieland; i Oriol González a la bateria, músic habitual a moltes de les millors bandes de jazz del país. Tots quatre reunits ara en una explosiva formació de música swing… deixeu-vos seduir per la seva màgia!
Organitza Swing Boi.

LA RAÍZ
22h. c. Baldiri Aléu
Des de Gandia al món! Poques vegades una banda ha suscitat
tanta unanimitat entre crítica i públic. La Raíz amb més d’una desena d’anys duents el seu missatge musical i reivindicatiu pels escenaris de mig món, ens atraparan amb rock, ska, reggae i rap servit amb una energia vibrant i aclaparadora per una gran banda d’onze músics. I és que el seu lema és guerra al silenci

CONCERT AMB A CONTRA BLUES
22:30h. Pl. Agricultura Envelat Festa Major
Guanyadors de l’European Blues Challenge 2014, deu anys de carrera musical, més de 700 concerts i sis treballs discogràfics sónsens dubte una de les millors bandes de rock’n’roll i rythm& blues del panorama europeu. Atenció al seu directe inapel·lable!

MANEL FUENTES &THE SPRING’S TEAM
TRIBUT A BRUCE SPRINGSTEEN
24h. Pl. Agricultura Envelat Festa Major

El carismàtic presentador Manel Fuentes, acompanyat d’una banda de primera fila, ofereix el seu personal homenatge a Bruce
Springsteen.

HOTEL COCHAMBRE
1:45h. Pl. Agricultura Envelat Festa Major

Novament a Sant Boi, la banda que ha revolucionat el panorama dels grups de versions. Un fenomen musical que compta amb fans de totes les edats, amb una espectacular posada en escena directe a l’estómac.

DIUMENGE 20 MAIG

CORAL RENAIXENÇA I ENSEMBLE DIVINA MISTERIA
DIDO & AENEAS de HENRY PURCELL
19h. Can Massallera (entrades a Ticketea i taquilla)
Direcció: Laia Santanach

Una òpera barroca en tres actes, és la primera creació operística de la història segons els patrons actuals. Inspirada en el poema èpic L’Eneida, de Virgili, narra els amors de la llegendària Dido, reina de Cartago i el príncep troià Aeneas. Amb l’acompanyament de l’orquestra de cambra Ensemble Divina Misteria, la Coral Renaixença de Sant Boi porta una producció que sap transmetre tota la força teatral del llibret i l’insuperable bellesa musical de la partitura.

MARÍA TERREMOTO
20.30h. Amfiteatre Parc Muntanyeta

Neta del mític Terremoto de Jerez, va ser l’artista més jove en guanyar el prestigiós premi Giraldillo Revelación, que va aconseguir en la Bienal de Flamenco de 2016, on la seva actuació va provocar una autèntica commoció entre públic i crítica. La intèrpret ja és una de les grans noves fi gures del flamenc actual.
Organitza Coordinadora de Entidades Andaluzas.

LOS 40 ONTOUR Vine a gaudir de la FESTA en majúscules!
19:30h. Pl. Agricultura Envelat Festa Major

La millor música del LOS40. La màgia dels èxits del moment amb un gran espectacle audiovisual i les actuacions de dos dels Dj’s
més importants de l’emissora: Víctor de la Torre i Sergi Sánchez.

DILLUNS 21 MAIG

TALKING RABBITS
13h. Pl. Agricultura Envelat Festa Major

Una de les bandes de versions més sol·licitades de Catalunya. El seu repertori inclou clàssics del pop, el funky, el rock i el
soul dels anys 70. Set músics sobre l’escenari que despleguen un directe impecable, ple de força i sentit de l’espectacle.

AQUÍ Programa Festa Major’18. MIRA’L i FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa Festa Major’18. DESCARREGA-TE’L!

Més informació a cultura.cat i a santboi.cat/festamajor

Deixa un comentari