Els dijous d’Art als Cinemes Can Castellet

Torna amb força els Dijous d’Art a Can Castellet, un cicle que inclou l’últim dijous de mes en el qual es proposa gaudir d’un documental que parla d’art i sobre art, un gènere que farà les delícies dels amants de les arts i del cinema, de persones curioses amb ganes de descobertes i pels crítics i per qui decideixi desconnectar i aprendre des del cinema.La proposta que és iniciativa dels Cinemes Can Castellet consisteix en dues sessions a les 17:00 i 21:00 hores cada últim dijous de mes i engloba molts temes sobre l’art, com la tecnologia, la trajectòria artística de creadors de renom, misteris artístics per resoldre, el mercat de l’art, la crítica o l’estètica.

Algunes de les propostes dins aquest cicle seran:

‘The savior for sale, o El misterio del Salvador Mundi’
24 de novembre 17:00 i 21:00
O la història de la venda de Salvador Mundi, un dels quadres més cars atribuït a Leonardo da Vinci, amb alguns moments que recorden a un thriller.

Helmut Newton: Perversión y belleza’
22 de desembre 17:00 i 21:00
El fotògraf Newton i les dones com a essència del seu treball, les estrelles dels seus icònics retrats i editorials de moda i una interpretació molt personal sobre la vida i l’obra d’aquest controvertit artista gràfic.

‘Kusama: Infinito’
26 de gener de 2023, 17:00 i 21:00
Un nou any s’enceta amb una de les artistes més famoses del món, Yayoi Kusama, que amb l’art es va alliberar de la rígida societat on es va criar i superar el sexisme, el racisme i la malaltia mental per portar la seva visió artística a l’escena mundial. Als seus 88 anys viu en un hospital psiquiàtric i continua creant art.

‘Robert Doisneau: a través de la lente’
23 de febrer de 2023, 17:00 i 21:00
Un retrat fidel i complet de la trajectòria artística d’aquest mític fotògraf autor de El Petó des de la visió de la seva neta.

‘Pina’
30 de març de 2023, 17:00 i 21:00
Un llargmetratge en 3D
sobre la companyia Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, a partir d’un viatge sensual, visualment molt impactant on el reconegut cineasta Win Wenders apropa l’espectador a les seves coreografies més conegudes. Una obra mestre del cinema i la dansa.

 

Més informació AQUÍ

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s