Comença el Taller de Moviment i Dansa Contemporània +45

17047_422927315116_617020116_10549355_2472813_n

Tens més de 45 anys i sempre t’ha agradat la dansa però per falta de temps, desànim o que no et veies capaç has desistit? Doncs ara tens l’oportunitat!

Si tens més de 45 anys pots beneficiar-te dels tallers de moviment i dansa contemporània que es faran entre novembre i desembre de 2015 com a part del procés creatiu del projecte +45 i de manera gratuïta!

I què és +45?

Doncs un projecte de dansa social dirigit per Sebastian García Ferro que pretén fomentar el moviment corporal i la dansa entre els adults. La dansa social és la involucració d’aquesta disciplina cultural, la dansa contemporània en aquest cas, i la participació d’algun col.lectiu social en els processos propis de la disciplina, enriquint amb l’aprenentatge al sector social involucrat i al col.lectiu artístic que adquireix nous coneixements a partir d’aquesta feina en comú. Hi ha exemples molt interessants, com 5 days to dance, un projecte de Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt dos coreògrafs i dues escoles, una alemanya a Bremen i una altra basca de Donosti, i un objectiu comú: fer de la dansa un llenguatge de vida durant 5 dies. (us recomanem molt que vegeu aquest video).

En el cas de +45 es vol involucrar a intèrprets no professionals d’entre 45 i 65 anys i treballar durant dos mesos situacions coreogràfiques, visuals i performàtiques del món simbòlic i social que ells anomenen ‘la segona edat‘, com una espècie d’inpass entre l’aventura de la joventut i el pas del temps cap a la vellesa, potser un periode vital que porta a alguns a jugar amb la immaduresa i la por a perdre el tren de la vida, per això per a la majoria la seva realitat gira al voltant del seu món laboral, un espai segur… Seràn veritat aquests supòsits? Serà que cal buscar una nova identitat per aquesta segona edat? Serà potser un limb vital?

I +45 a Sant Boi

I junt amb altres ciutats catalanes com Barcelona, Olot, Girona o Sabadell, Sant Boi s’hi ha afegit a aquest projecte, un projecte que entrenarà durant dos mesos en la pràctica de la dansa contemporània a tots aquells majors de 45 anys que vulguin i de manera gratuïta i que un cop finalitzat, oferirà la possibilitat de participar en un espectacle final que s’estrenarà l’1 d’abril de 2016 al Mercat de les Flors, el temple de la dansa a Catalunya.

Quan i on? Tots els divendres de novembre de 10.30 a 12.30 h i tots els dimarts de desembre de 10.30 a 12.30 h al Casal de Casablanca. Si tens ganes de participar, escriu ja a mimazio@gmail.com i gaudeix de la dansa!!

Hi ha un comentari

  1. […]  +45, un projecte de dansa comunitària amb persones de més de 45 anys i 5 ciutats catalanes presenten aquest espectacle, un espectacle que és el resultat de mesos de feina d’un grup de professionals de la Cia Sebastián García Ferro amb persones que superen una ‘certa’ edat per a practicar la dansa i el moviment… Suposicions i prejudicis, sino vine a veure l’espectacle, et sorprendrà!! “Els primers 40 anys de la vida ens donen el text, els següents 30, el comentari”, Schopenhauer. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s