VESPRES MUSICALS a la Coope

Us imagineu una tarda cap al capvespre, amb una lleugera brisa d’estiu, una banda sonora agradable de fons i en una terrasseta tranquil.la? Doncs això és el que aquest juny se’ns proposa a la Coope!

Els “Vespres musicals a la Coope” és una nova activitat cultural que es posa en marxa a la terrassa del Casal del districte, on es vol visibilitzar els talents del barri amb la música com a eix conductor, i on la programació ha estat escollida amb cura entre l’equip de l’equipament municipal i alguns veïns i veïnes del barri. I el resultat ha estat aquest cicle de concerts en acústic els divendres a les 20h.:

CON EL VERSO AL TRASTE, música i poesia
divendres 2 de juny 20h.

En Cysco Muñoz, poeta i veí de Cooperativa ens presenta el seu nou espectacle, acompanyat pel guitarra Javi Esteban, també veí del barri i Xavier Guinart als vents. Dues generacions de veïns que s’han ajuntat per a fer aquest interessant experiment.

13 GRADOS, música d’autor
d
ivendres 9 de juny 20h.

Poemes d’Espronceda i textos propis, acompanyats de guitarra i tres veus: Carlos Cervelló i Juan Carlos Laguna a les guitarres i Miguelón Rodríguez a la veu. Senzillesa i poesia.


(imatge de LesMuses a 2015)

MEDITERRAROS
divendres 16 de juny 20h.

Emilio Pérez, guitarrista i veí Coope acompanyant en Toni Fernández a la veu, amb Mónica Samit als corus, Julio Sedano al baix i Jose Manuel Cabezas Papalín a la percussió. Bones lletres i bona música en un acústic delicat i emotiu.

Unes tardes de primers d’estiu inolvidables!

Deixa un comentari