Torna l’ ‘AltaveuClàssic’


Aquest mes de novembre torna a Sant Boi l’ Altaveu Clàssic, una proposta de concerts de música clàssica que es realitzaran de novembre a gener de 2023 fruit de la col.laboració municipal amb Joventuts Musicals, una de les entitat més històriques en aquest tipus de programacions a Catalunya i també amb entitats musicals locals de tradició de la ciutat. Per aquesta ocasió, trobareu un total de set espectacles de gran i mig format, pensats per a tots els públics i tenint en compte també la gran diversitat del clàssic com els valsos, les veus blanques o els musicals per als gustos més diversos. 


De la programació que acabarà amb la clàssica cita de gener amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, us en fem un petit resum coincidint amb els concerts proposats per aquest novembre. El primer concert de la programació de l’Altaveu Clàssic serà el ‘Concert de cant coral, Concert de Santa Cecília’ que fa part del cicle ‘Catalunya Coral’ que es realitza a diferents poblacions del nostre territori. Organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals, tindrà lloc el 20 de novembre a les 19:00 hores a la Parròquia de Sant Baldiri i serà interpretat per la Coral Renaixença de Sant Boi, la Coral SiFaSol de Santa Margarida de Montbui i la Coral El Gínjol de Maçanet de la Selva, sota la direcció de Marc Díaz, Pau Carol i Judit Giralt respectivament. L’entrada és gratuïta.

Li seguirà també aquest novembre, el 27 a Can Massallera, l’espectacle ‘De Sant Boi a Broadway per Nadal’, amb la Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes, una nit de Nadal apassionant en què us faran travessar el mar repassant alguns dels grans èxits del teatre musical de la història, de Broadway, el West End de Londres fins al centre dels musicals de casa nostra, l’antic Paral·lel de Barcelona, i comptarà amb la col·laboració de dos cantants professionals consolidts com Patrícia Paisal i Xavi Duch juntament amb una banda de música moderna i la pròpia formació, amb peces tan boniques com Els Miserables o la Bella i la Bèstia. Venda d’entrades a Entrapolis.com.

Us continuarem informant, i ja a la venda les localitats per als diferents espectacles del clàssic a Sant Boi.

 

Més informació a AgendaSB.info
Programa descàrrega AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ

Deixa un comentari